Teatteri

Teatteri

Samassa paketissa näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja

Namupaja yhdistää taiteilja Jonna Ortjun pitkän kokemuksen ja ammattitaidon viihteen- , musiikin-, opetustyön- ja teatterin maailmasta

Näytteleminen

hattu

Näytteleminen kiinnosti kovasti jo pikku Jonnaa. Kuusivuotiaana hän aloitti ilmaisutaidon kerhon, jonne äiti vei häntä viikottain, kovasta jännityksestä ja ujostelusta huolimatta.

Ensimmäinen suuri päärooli oli Aino Kallaksen Sudenmorsian, jonka ohjasi myös Jonnan äidinkielenopettajana toiminut Jorma Pollari. Häntä on paljon kiittäminen, että nuori nainen rohkaistui kokeilemaan ja yhdistämään näitä kaikkia; kirjoittamista, ohjaamista ja näyttelemistä. Jonna oli myös Suomen ensimmäinen näyttelevä Hilarius-Hiiri.

lahja

Käsikirjoitukset

Jonnan ensimmäinen käsikirjoitus ja ohjaustyö syntyi Voionmaan yläasteella. Kyseessä oli 60-luvun henkeen tehty pienoismusikaali, jossa Jonna myös näytteli. Iso joukko taitavia ja innokkaita koulukavereita oli menossa mukana laulamassa, tanssimassa sekä soittamassa. Tämän jälkeen käsikirjoituksia on syntynyt paljon!

Tällä hetkellä Jonna kirjoittaa ja valmistelee tuotantoa Kartano Kievarin Kesäteatteriin kesälle 2023. Maitolavan Madonnat saa ensi-iltansa elokuun alussa. Päärooleissa ovat Leif Lindeman, Marja-Leena Kuosmanen, Jouni Huhtaniemi, Markku Uhlbäck sekä Jonna Ortju. Teatteribändinä toimii Rosette. Näyttämöllä nähdään myös Jonnan lapset Alvi ja Jofiela Ortju sekä Lauri Perämäki ja Lauri Pitkänen.

Liput saat ostettua kätevästi Livetosta sivun oikeassa laidassa olevan linkin kautta. Lämpimästi tervetuloa teatteriin. Nähdään elokuussa Kartano Kievarilla!

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtumatuotanto

Jonna on tuottanut lukuisia ja toisistaan hyvin erilaisia tapahtumia. Hän oli myös neljä vuotta suositun, toiminnallisen teemapuisto Viherlaakson ja sen jälkeen Peukkulan taiteellinen johtaja, jossa vastasi koko tuotannon sisällöstä. Peukkula-brändi hahmoineen olivat myös Jonnan ideoimia ja toteuttamia. Hän on luonut maskottihahmoja/ persoonia eri yrityksille ja firmoille mm. Keskisuomalaiselle ja Hartwallille.

Lasten syövän päivän tapahtuma-Rakkauden turvaverkko keväällä 2018 on myös yhtenä esimerkkinä suuren tapahtumakokonaisuuden organisoinnista.

Jos tarvitset apua ja ideoita lastenkutsuilla, häissä, konsertissa tai missä tahansa muussa tapahtumatuotannossa, ota yhteyttä!

Laitetaanko pystyyn vaikka sirkus?

Jätä yhteystietosi niin kilauttelen tai lähetän postia sinulle pikimmiten!
OSTA LIPPUJA TÄÄLTÄ!