Jonna

Jonna

Tutustu Jonnaan

Kun kaipaat jotain aidoisti erilaista ja säkenöivää
jonnaiconi

Jonna Ortju

Monipuolinen taiteilija- muusikko sekä visionääri Jonna Ortju on tarjoillut musiikkia esiintyen ja konsertoiden tunnelmasta toiseen, monen eri kokoonpanon jäsenenä/ solistina jo yli 20 vuoden ajan Suomessa sekä ulkomailla.

Hänen taipuisa ja monisävyinen äänensä on ihastuttanut niin jazzin, gospelin, soulin, kuin myös pop- ja iskelmämusiikin saroilla.
Suuri yleisö muistaa hänet kenties parhaiten vuoden 2016 tangofinalistina.

Jonna on laulanut ja laulaa edelleen paljon myös studiossa Suomen ykköskaartin artistien taustalaulajana. Heitä ovat mm. Meiju Suvas, Marion Rung, Kikka Laitinen, Marita Taavitsainen, Maria Lund, Rainer Friman, Saija Tuupanen, Maarit Peltoniemi, Susanna Heikki, Sami Keskitalo, Kimmo Kouri jne.

Jonna on myös ollut kehittämässä ja tuotteistamassa useita matkailukohteita, sisustuksen suunnittelusta alkaen sekä luonut mm. uusia satuhahmoja ja kokonaisia tuotebrändejä hyvin erityyppisille yrityksille.

Catering- toiminta kehittyi muun toiminnan rinnalle muutaman viime vuoden aikana. Jonna rakastaa ihmisten palvelemista ja uusien reseptien suunnittelua. Hänen hyppysissään valmistuu niin Karjalainen pitopöytä kuin tapas- tarjoilut viineineen tai kevyt kasvisruoka.Jonna julkaisee keväällä 2019 ystävänsä Raisa Laineen kanssa Rakkaudella maustettu- eteeriset öljyt keittiössä, nimisen ruokakirjan.

Laitetaanko pystyyn vaikka sirkus?

Jätä yhteystietosi niin kilauttelen tai lähetän postia sinulle pikimmiten!
OSTA LIPPUJA TÄÄLTÄ!