Vanhaa, uutta, vauhtia ja hulvatonta menoa!

Piukat paikat, ei vaan NykyajanMetrotytöt 2.0!

Mukaansa tempaava, nauruhermoja kutkuttava, osittain fiktiivinen tarina kuljettaa katsojaa vuodesta 1958 aina nykyhetkeen. Suosittu laulutrio Metro-tytöt valmistautuu Suomen Yleisradion studiolla suoraan lähetykseen, kohtalon puuttuessa peliin. Tilanteesta kuitenkin selvitään ja menestys on taattu.

Nykyajassa menneiden Metro- tyttöjen serkun lapsenlapset on mummon pyynnöstä nimetty menneiden kuuluisuuksien mukaan. Anna-Liisa, Hertta ja Annikki, tai siis Antti haluavat tehdä uraa laulajina ja päättävät perustaa sukulaistensa jalan jäljissä lauluyhtyeen. Tie ei kuitenkaan ole helppo ja tasainen. Matkalla tulee vastaan mm. vaativa amerikkalainen manageri, joka saa trion tunteet kuumenemaan, eikä paineen kasvaessa keskinäisiltä riidoiltakaan vältytä. Mutta sitten tulee jymy uutinen, joka muuttaa kaiken! Kokonaisuuden täydentää upea Metrotyttöjen musiikki, jota tuodaan myös sovituksellisesti nykypäivän henkeen. Upeana triona näyttämöllä nähdään Anniina Mattila, Jonna Ortju sekä Markku Uhlbäck.

Nykyajan Metrotytöt 2.0 sai ensimmäisen ”muotonsa” kesällä 2023. Käsikirjoittaja Jonna Ortju jäi kuitenkin pohtimaan tarinan laajentamista fiktiivisen tarinan keinoin ja sitten se napsahti! Lisäksi tarina on täynnä huikeaa musiikkia.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on tarjolla rouhean musiikki- komedian muodossa, menneen ja nykyajan hetkessä. Miten ne liittyvät yhteen ja mihin tämän päivän kolmikko lopulta päätyy? Tule katsomaan ja heittäydy huikeiden persoonien ja lopulta kauniin tarinan vietäväksi, joka ei jätä ketään yksin rannalle!

Esityksen kesto n. 2h. Esityksessä on väliaika. Käsikirjoitus & ohjaus: Jonna Ortju.

Rooleissa: Anniina Mattila, Jonna Ortju ja Markku Uhlbäck sekä Jouni Huhtaniemi.

Upea teatteribändi: Ilona Rimpilä (basso), Petri Rimpilä (koskettimet/haitari/kitara), Laura Helander (saksofoni) ja Petri Honkonen(rummut).

Ryhmät, varaukset ja lisätiedot: jonna@namupaja.fi/ numerosta 0445588368.

LIPUT 34,50€ / 31,50€ / 20,00€ / RYHMÄT YLI 20 hlöä 26€

 

Lippuja voit ostaa Liveton lippupalvelusta sivun oikessa laidassa olevan linkin kautta.

Lippuja voi ostaa myös paikan päältä ennen näytöksen alkua.

LATAA KÄSIOHJELMA TÄSTÄ

 

Esityspäivät ja -ajat 1.-21.7.2024

ma 1.7. klo 19 ennakko

ti 2.7. klo 19 ensi- ilta

ke 3.7. klo 19

to 4.7. klo 19

su 7.7. klo 15

ti 16.7. klo 15 & 19

ke 17.7. klo 19

to 18.7. klo 19

su 21.7. klo 15

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

OSTA LIPPUJA TÄÄLTÄ!